Тіло як ліки

22.06.2010
Тіло як ліки

24–річна японка Ан­рі Сузукі — не лише справжня патріотка, а й дуже чуйна дівчина. Захистивши докторську дисертацію на тему окупації Китаю Квантунською армією у 1930—1940 роках, свіжоспечений доктор історичних наук неабияк перейнялася стражданнями китайського народу. Сузукі вирішила самотужки відмити пляму на репутації Японії. З цією метою дівчина... готова віддатися всім китайським студентам, які навчаються у Країні Східного Сонця, щоб таким чином принести вибачення за дії японської армії.

Варто зазначити, що Анрі — не лише науковець, а популярна актриса «кіно для дорослих», тож жертвувати дівочою цнотою заради честі батьківщини їй не доведеться. Сама порнозірка визнає, що навряд чи її вчинок компенсує 20 мільйонів життів китайців, загиблих у тій війні. Але сподівається, що студенти, які насолодяться її тілом, отримають «своєрідну психологічну компенсацію», стануть приязніше ставитися до японців і комфортніше почуватимуться в їхній країні.

Чи багато китайських студентів уже зголосилися на «компенсацію» від порнозірки з докторськими «корочками», наразі невідомо. Принаймні «Корея таймз» та інші азіатські видання, які повідомляють про жертовну ініціативу Анрі, таких даних не наводять. У комуністичному Китаї преса пропозицію японки замовчує. А тим часом і на піратських ринках у КНР, і в Японії та Південній Кореї продажі фільмів за участю Анрі Сузукі стрімко зросли, тож своєю пропозицією дівчина насамперед зробила собі непогану рекламу.