Новини від Тіффані

18.06.2010
Новини від Тіффані

Коли два роки тому Тіффані Амбер–Тіссен заявила, що, на відміну від багатьох своїх колег по серіалу «Беверлі Хіллз 90210», не збирається зніматися в його продовженні, більшість шанувальників цього культового молодіжного серіалу дуже засмутилися. Сексапільна Валері, яка прийшла в «Беверлі» на зміну Бренді (її роль грала Шеннен Догерті), одразу закохала в себе переважну частину хлопчачої аудиторії. Дівчата теж не залишилися байдужими до нової героїні — одні заздрили її вроді, інші намагалися бути на неї схожими.

Але у Тіффані була поважна причина відмовитися від зйомок у сіквелі. «Річ у тому, що я дуже сподіваюся упродовж наступного року завагітніти. Тому команді «Беверлі Хіллз 90210» бажаю всього найкращого, але самій мені не до зйомок», — пояснила актриса.

Їхні з чоловіком зусилля були не марними: днями в одній із лікарень Лос–Анджелеса Тіссен народила доньку. Дівчинку назвали Харпер Ренн Сміт. 36–річна мама не тямиться від щастя: вони з актором Бреді Смітом одружені вже п’ять років і давно мріяли про дитину.

Утім кидати кар’єру і перекваліфіковуватися в домогосподарку Тіффані не збирається. Останньою її роллю є дружина агента ФБР у телесеріалі «Білий комірець», і після невеликого перепочинку актриса планує повернутися на знімальний майданчик.