Ветеранка знову в строю

17.06.2010
Ветеранка знову в строю

Після того як Тайра Бенкс пішла з модельного бізнесу, мало хто вірив, що вона може повернутися. По–перше, колишня супермодель знайшла себе на телебаченні — її шоу «Наступна американська топ–модель» користувалося великою популярністю не лише у США. А по–друге, розслабившись після вічних дієт, на яких вимушено сидять манекенниці, Тайра набрала чимало зайвих кілограмів.

Але, як виявилося, рано колишню соратницю Наомі Кемпбелл і Кейт Мосс списували «в утиль». Взявши себе в руки, 36–річна Бенкс повернулася до модельних стандартів і, коли черговий сезон її телешоу добіг кінця, вирішила згадати старе. Днями стало відомо, що вона знову підписала контракт з однією з найбільших модельних агенцій світу — IMG Models. Саме в цьому агент­стві Тайра колись починала кар’єру манекенниці.

«Я повернулася в IMG передусім тому, що будую власний бізнес і усвідомлюю: є багато компаній, яким можу допомогти я і які, у свою чергу, можуть допомогти мені, — пояснює моделька. — Ми підкорюватимемо світ разом. Приємно повернутися до витоків, маючи при цьому значно більші можливості. Щоб розставити всі крапки над «і», наголошую: на пенсію я поки точно не збираюся!»

У планах Тайри — участь у рекламних кампаніях, показах, управління благодійними проектами, в рамках якого вона представлятиме IMG Models, тощо.