Сурогатні клопоти

15.06.2010
Сурогатні клопоти

Американська рок–зірка Шеріл Кроу знову стала мамою: співачці таки вдалося вмовити жінку, яка виношувала для неї сина, віддати дитину. До послуг сурогатної матері 48–річна Шеріл звернулася минулого року, коли вирішила подарувати своєму прийомному сину Вайяту братика або сестричку. Спершу все було добре, але потім, як це нерідко буває, наймана мати відмовилася віддавати дитину замовниці. Втративши купу нервових клітин (що їй зовсім не на користь, адже співачка перенесла рак молочної залози), Кроу зрештою таки домоглася свого. Днями маленький Леві Джеймс, який з’явився на світ 30 квітня, офіційно став сином Шеріл.

«Це тривало цілий рік: спершу ми готувалися до народження дитини, потім усе розвалилося, потім ми знову чекали малюка, потім мати передумала...» — не надто вдаючись у подробиці, написала співачка на своєму сайті. Головне, що все закінчилося добре, і тепер трирічному Вайяту буде з ким гратися. До речі, вони з братиком святкують день народження поспіль одне за одним: старший син Кроу народився 29 квітня.

Тата у малюків поки що немає. Після того як Шеріл розійшлася з велосипедистом Ленсом Армстронгом, її серце залишається вільним. Але співачка не засмучується: вона щаслива з того, що має дітей, а напружена робота не залишає часу на пошуки нового кохання. Зараз Кроу працює у студії над новим альбомом 100 Miles from Memphis («Сто миль від Мемфіса»), реліз якого запланований на кінець липня.