Союз року і репу

09.06.2010
Союз року і репу

Шанувальники рок–музики і любителі репу — це два несумісні, а нерідко й ворогуючі світи. Та якщо вони вже сходяться, союз виходить на диво гармонійним. Принаймні саме так вийшло у відомої канадсько–американської рок–співачки Аланіс Моріссетт, яка вийшла заміж за свого коханого Маріо Тредвея, більш відомого як зірка репу Соулай. Власне, весілля відбулося ще три тижні тому — 22 травня. Але навіть пронирливі папараці дізналися про цю подію тільки позавчора — завдяки самій Аланіс. «Привіт, народ! Із радістю ділюся з вами тим, що ми з моїм хлопцем Соулаєм одружилися. Ми дуже щасливі вирушити в цю подорож одне з одним», — написала 36–річна співачка на «Твіттері».

Як пише журнал «Піпл», церемонія вінчання в лос–анджелеському будинку молодят була дуже скромною і приватною. Можливо, Моріссетт із Соулаєм одружив хтось із колег Аланіс по Церкві універсального життя, священнослужителькою якої зірка є з 2004 року. Щоправда, ця структура за гроші залюбки надає ранг священика й навіть єпископа ледве не кожному охочому, а ще славиться цілком легальним продажем учених ступенів, дипломів тощо.

Із 30–річним Соулаєм одна з найуспішніших співачок канадського походження, володарка семи премій «Греммі» Моррісетт разом із минулого року. Раніше всі її романи завершувалися невдало. Чи не найдовше Аланіс зустрічалася з актором Райяном Рейнолдсом, який зараз одружений з актрисою Скарлетт Йоханссон. 2004 року вони навіть заручилися, але до шлюбу так і не дійшло — через два роки пара розійшлася, «не зійшовшись характерами».