Подвійна радість Селін

02.06.2010
Подвійна радість Селін

Селін Діон.

Після багатьох марних спроб удруге стати матір’ю Селін Діон нарешті пощастило: вона знову вагітна. Про цю радісну надію повідомив речник співачки, зазначивши, що поп–діва вже на четвертому місяці.

Термін, звісно, ще не надто великий, але все–таки «надійніший», ніж десять днів, як було минулого року. Тоді Селін, не втримавшись, роздзвонила про радісну новину на весь світ, але не склалося — вагітність зірвалася...

Нагадаємо, у голосистої канадки та її чоловіка Рене Анджеліля вже є одна дитина — восьмирічний син Рене–Шарль. Однак 42–річна Селін понад усе хотіла стати мамою знову, бо завжди мріяла про велику сім’ю й багато дітей. Завагітніти від 68–річного Рене вона не могла — після того, як 1999 року в продюсера діагностували рак горла, він пройшов кілька курсів хіміотерапії і став безплідним. Однак знаючи, що на них чекає, подружжя заздалегідь подбало про майбутнє потомство, віддавши сперму Анджеліля на заморозку. Саме з цього сімені згодом був зачатий Рене–Шарль, а запліднювали Діон штучним шляхом.

Після того як хлопчику виповнилося шість років, Селін проходила процедуру штучного запліднення ще не раз. У березні минулого року вона навіть оголосила, що йде у творчу відпустку, аби присвятити всі сили роботі на поповнення в сім’ї. Досі спроби завагітніти були невдалими, зате тепер співачка чекає одразу двійню!

Між іншим, для її чоловіка це буде вже п’ята і шоста дитина — Рене має трьох нащадків від першого шлюбу.