Тривимірна Міледі

14.05.2010
Тривимірна Міледі

Міла Йовович.

Після космічного успіху «Аватара» чи не кожен фільм, на якому автори сподіваються зібрати велику касу, знімають у технології 3D. Не стане винятком і нова версія широкоекранних пригод трьох мушкетерів та Д’Артаньяна, що вийде в прокат наступного року. Кіно за романом Александра Дюма зніматиме режисер «Обителі зла» Пол Андерсон. А оскільки його дружиною є уродженка Києва Міла Йовович, то природно, що їй у майбутній стрічці відведено головну жіночу роль.

Попри те, що Міла — брюнетка, Андерсон запропонував їй зіграти леді Вінтер (вона ж Міледі, графиня де Ля Фер). За романом, Міледі — білявка, і навряд чи хтось наважиться це змінити, тож, швидше за все, Мілі доведеться грати в перуці або фарбуватися. Втім, їй не звикати — у фільмі попереднього чоловіка Люка Бессона «Посланниця: Історія Жанни Д’Арк» кінозірка й вибілювалася, і коротко стриглася.

Головного напарника Міледі, кардинала Рішельє, зіграє Крістоф Вальц, який отримав «Оскар» за блискуче виконану роль другого плану у фільмі Квентіна Тарантіно «Безславні виродки». Також відомо, що на роль Д’Артаньяна Андерсон запросив 18–річного Логана Лермана, відомого за недавнім блокбастером «Персі Джексон і викрадач блискавок». У Портоса, Атоса й Араміса перевтіляться, відповідно, Рей Стівенсон, Люк Еванс та Меттью Макфейден, а на роль герцога Бекінгема пророкують Орландо Блума, хоча він іще нібито згоди не дав.

«Ми напевно модернізуємо «Трьох мушкетерів», але не відмовимо собі в задоволенні зняти історичне кіно, — каже Пол Андерсон. — Проте в нашому фільмі корсети і капелюхи з пір’ям не посідатимуть центрального місця. Головне — це яскраве дійство, романтика і пригоди».