Шерше ля Шеріл

08.05.2010
Шерше ля Шеріл

Шеріл Коул.

Англійська співачка Шеріл Коул перебуває на хвилі популярності. І не лише в музиці, а й — насамперед — у різноманітних рейтингах. Минулого тижня 26–річну солістку дівчачого гурту «Гьорлз елауд» удруге поспіль визнали найсексуальнішою жінкою світу за версією чоловічого журналу FHM. Шеріл, яка на початку року розлучилася з чоловіком, відомим футболістом Ешлі Коулом, обійшла в рейтингу таких визнаних краль, як Меган Фокс, Марісса Міллер, Адріана Ліма тощо. Але на цьому возвеличення Коул не завершилося: днями поп–зірку назвали найбільш стильною жінкою цілого десятиріччя.

Як повідомляє газета «Дейлі телеграф», сексапільна Шеріл випередила інших знаменитостей зі значним відривом, набравши в опитуванні 34 відсотки голосів. Її епатажна колега по музичному олімпу Леді Гага, яка посіла друге місце, задовольнилася лише 11 відсотками, а подружка Гаррі Поттера Емма Уотсон та ще одна кінозірка Сієнна Міллер поділили третю–четверту позиції з 4 відсотками.

Шеріл до титулів не звикати — тільки з початку цього року її вже називали найстильнішою жінкою Британії за результатами опитування, проведеного редакцією жіночого журналу «Гламур», та улюбленою зіркою підлітків за версією журналу «ОК!», а інше соціологічне дослідження показало, що саме Коул більшість британок вважає «найбільш надихаючою співачкою десятиріччя».

От тільки в коханні цій суперуспішній жінці поки що не щастить. Шлюб із темношкірим захисником клубу «Челсі» та збірної Англії запам’ятався передусім численними зрадами Ешлі Коула, але розлучення було таким болісним, що співачка поки не ризикує зв’язувати себе новими стосунками. Та Шеріл не засмучується. «Я не будую планів на майбутнє, — зізналася зірка в інтерв’ю журналу «Харперз базаар». — Мені здається, я досить успішна для того, аби просто насолоджуватися тим, що маю».