Жінка — кицька

06.05.2010

«Моя ти киця» — так звертається німець Уве Мітцшерліх до своєї дружини. Що тут дивного, скажете ви, багато хто так називає своїх «рибок» і «ластівок». Але прикол у тому, що киця — вона і є киця. Уве днями одружився зі своєю кицькою.

Звісно, шлюби з тваринами у Німеччині заборонені. Але це не завадило працівникові німецької пошти влаштувати «неофіційну» шлюбну церемонію. Замість священика він запросив акторку з серіалів Крістін— Марію Лорі, заплативши їй 260 євро. Мітцшерліх пояснив, що його кицька важко хвора, і він не хоче, аби домашня улюблениця на ім’я Сесілія померла незаміжньою.

«Я думала, це буде щось на кшталт жартівливої урочистості. Але на очі господаря кицьки навернулися справжні сльози, коли він промовляв «згоден», — розповідає про церемонію сайт «Джерман геральд». За її словами, Сесілія реагувала на церемонію спокійно, а під час оголошення її дружиною Мітцшерліха почала кректати (в кицьки астма).

На весіллі були й гості, й пригощення — шампанське та страви з риби. Для Сесілії спеціально приготували морепродукти з селерою.

«Ми дуже близькі. Я думаю, що навіть серед людських подружніх пар не завжди зустрінеш таке порозуміння, як у нас. Ми завжди все робимо разом, і навіть спимо, обіймаючи одне одного», — розповів «наречений», який досі лишався холостяком.

Наразі не відомо, чи позбавлять Уве водійських прав через його пристрасть до тварини, пише «Джерман геральд», натякаючи на психічну ненормальність листоноші.