Актриса і манекенник — не пара

06.05.2010
Актриса і манекенник — не пара

Чергова романтична історія Голлівуду завершилася зов­сім не хепі–ендом: «оскароносна» кінозірка Холлі Беррі після чотирьох років спільного життя розійшлася з батьком своєї дворічної донечки, манекенником Габріелем Обрі. «Я не коментуватиму ті дикі плітки, які з’являються у пресі, але з сумом змушений констатувати, що ми з Холлі вирішили пожити окремо, — підтвердив цю інформацію Габріель в інтерв’ю журналу «Піпл». — Холлі назавжди залишиться для мене найкращою і найкрасивішою людиною з усіх, кого я будь–коли знав, і я певен, що наші стосунки й надалі будуть повними поваги і любові».

43–річна Беррі познайомилася з Обрі, молодшим за неї на дев’ять років, у лютому 2006–го на відкритті бутіка «Версаче» — обоє вони на той час були «обличчями» цього будинку моди. Через два роки у пари народилася дочка Найла, і Холлі з Габріелем не раз натякали, що на цьому зупинятися не збираються, бо «Найлі потрібна компанія».

Як дізналися журналісти «Піпл», Холлі покинула екс–коханого ще кілька місяців тому. Але вони справді залишаються добрими друзями — передусім заради доньки.