Джині вийде не за Гаррі?

30.04.2010
Джині вийде не за Гаррі?

Бонні Райт, вона ж Джині Візлі.

Коли десять років тому рудій англійській дівчинці Бонні Райт пощастило потрапити у знімальну групу фільму «Гаррі Поттер і філософський камінь», вона мало переймалася тим, що роль у неї невеличка, а саму Бонні на тлі головних акторів мало хто й помітить. Адже зніматися у стрічці за найпопулярнішою дитячою книжкою у світі — це вже здійснення всіх можливих мрій! Тим паче, що в наступній серії — «Гаррі Поттер і таємна кімната» — її героїня, молодша сестра Рона Візлі Джині, опинилася в центрі уваги. Одна літературна «мати» «поттеріани», письменниця Джоан Роулінг, уже тоді попередила актрису, що попереду її чекає значно більший успіх. «Письменниця анонсувала дуже великий сюрприз. Та я й уявити собі не могла, що йдеться про весілля з Гаррі Поттером!» — розповідає Бонні.

Зйомки останнього фільму «поттеріани» ось–ось завершаться, і тепер, коли всі знають, що Джині Візлі виявилася однією з головних героїнь, до Бонні Райт прикуто неабияку увагу. «Так дивно, що всі раптом почали цікавитися моїм особистим життям... Я стільки дурниць про себе в пресі читаю!» — сміється дівчина.

Можливо, саме така пильна увага спонукала її до серйозного кроку: нещодавно Бонні заручилася і, за чутками, збирається заміж. Вона майже рік зустрічається з колегою по акторському цеху, зіркою надпопулярної серед молоді кіносаги «Сутінки» Джеймі Кемпбеллом Бауером. Парочка познайомилася на зйомках «Гаррі Поттера і смертельних реліквій», де Бауер зіграв молодого мага Геллерта Гріндельвальда (друга юності Альбуса Дамблдора, котрий перейшов на бік злих сил).

Бонні — 19, її коханому — 23. На Заході не прийнято одружуватися в такому юному віці, тим паче якщо йдеться про юних голлівудських зірок. Тож не виключено, що всі ці розмови про заручини і майбутній шлюб — лише чутки для розкрути кар’єри. Хоча самі закохані їх підозріло не спростовують...