Пантера дряпається й одружується

28.04.2010
Пантера дряпається й одружується

Наомі Кемпбелл.

Коли російський олігарх Владислав Доронін і темношкіра топ–модель Наомі Кемпбелл почали зустрічатися — це стало сенсацією. Коли оголосили про намір одружитися — це стало темою дня у всіх світових таблоїдах. Але коли їхній роман, всупереч очікуванням, затягнувся, не завершуючись ні розривом, ні шлюбом, цікавість до оригінальної пари потроху почала спадати. Дехто вже й засумнівався, чи не дурять, бува, ці двоє публіку, вдаючи любов. Та модель і мільярдер, схоже, і справді мають серйозні наміри одне щодо одного. Минулих вихідних вони зібрали в елітному московському ресторані всіх своїх російських та багатьох закордонних друзів (зокрема, із Лондона і Нью–Йорка), щоб офіційно оголосити про майбутнє весілля.

Наречена, для якої в її «без хвостика» 40 це буде перший шлюб, уже й дружку собі вибрала: цивільну дружину Романа Абрамовича Дарію Жукову. Наомі й Даша заприязнилися, чим неабияк здивувалися московський бомонд. Адже галеристка Жукова — сама чарівність і доброта, тоді як Кемпбелл відома своїм вибуховим темпераментом.

Днями британка вкотре розпустила руки, ледве не розбивши відеокамеру телеканалу Ей–Бі–Сі. А все через те, що журналісти запитали «Чорну пантеру», чи справді вона отримала в подарунок від диктатора Ліберії Чарльза Тейлора один із його «кривавих діамантів». У Міжнародному суді в Гаазі зараз триває судовий процес над Тейлором, якого звинувачують у низці тяжких злочинів — від незаконної торгівлі алмазами і зброєю до жорстоких злодіянь керованих ним повстанців у Сьєрра–Леоне та канібалізму. Про те, що 1997 року Тейлор презентував коштовний камінь Наомі, журналістам розповіла актриса Міа Ферроу. Але Кемпбелл, почувши таке запитання, просто знавісніла й замість відповіді сильно вдарила по камері.