Одружені... будуть

23.04.2010
Одружені... будуть

Крістіна Епплгейт.

Найкрасивіша жінка минулого року (принаймні за версією журналу «Піпл») незабаром стане заміжньою. Як повідомив офіційний представник Крістіни Епплгейт, зі своїм коханим, 41річним музикантом Мартіном Леноблем, зірка серіалу «Одружені... з дітьми» заручилася ще на День святого Валентина, 14 лютого. Але тільки тепер вирішила повідомити про це, причому не лише широкому загалу, а й найближчим друзям. Дату весілля поки що не визначили, але, судячи з усього, воно відбудеться цього року.

38річна Крістіна, відома також за серіалами «Саманта Хто?» і «Друзі», де зіграла сестру Рейчел, зустрічається з Мартіном уже два роки. Для актриси це буде вже другий шлюб. Свого часу розрив із першим чоловіком, актором Джонатаном Шайхом, виявився таким болісним, що надовго відбив їй охоту знову йти під вінець. Хоча сердець фатальна білявка розбила немало. До речі, серед її ранніх «жертв» був і Бред Пітт, але їхній роман тривав недовго.

У серпні 2008 року актрисі поставили страшний діагноз: рак молочної залози. Крістіна обрала радикальний метод боротьби з хворобою: повну мастектомію (ампутацію молочних залоз). І про цю операцію, і про наступну — з реконструкції грудей — Епплгейт щиро розповідала у своїх інтерв’ю, сподіваючись, що її гіркий досвід допоможе впоратися з цією проблемою іншим жінкам.