Брюнетко, посунься — руда йде

22.04.2010
Брюнетко, посунься — руда йде

Головна красуня «Трансформерів» Меган Фокс потроху здає позиції на ринку секс–символів. Читачі американського журналу «Есквайр», які минулого року вибрали палку брюнетку «найпривабливішою жінкою світу», цього разу посунули її у відповідному щорічному рейтингу аж на третє місце. Друге посіла бразильська топ–модель Адріана Ліма. А лідером стала вогненно–руда Крістіна Хендрікс — за пишногруду актрису проголосувало більше 30 відсотків учасників опитування.

34–річна Крістіна відома передусім як зірка телесеріалів. За свою кар’єру вона встигла знятися у п’ятнадцяти «мильних операх», а найбільшу славу їй приніс серіал «Безумці». І, звісно, великий (усе натуральне!) бюст. В інтерв’ю «Есквайру» Хендрікс запевнила, що її анітрохи не ображають «голодні» погляди чоловіків, спрямовані в декольте. Але кавалери, яких цікавлять винятково її форми, не мають жодних шансів завоювати прихильність актриси.

Принагідно Христя дала чоловікам кілька порад щодо того, як краще звабити жінку. Зокрема, акторка рекомендує їм забути про шорти довжиною нижче коліна («найсмішніші штани у світі»), не боятися замовляти дамам віскі й поповнювати свій словниковий запас. Хендрікс обурює, що її постійно називають «красивою», хоча є безліч синонімів на кшталт «надзвичайно вродлива», «сліпуча», «бентежно прекрасна» тощо. До речі, й віскі Крістіна вельми полюбляє. От тільки зваблювати її треба обережно — у найпривабливішої жінки світу вже півроку як є законний чоловік.