Запах Люсіли

20.04.2010
Запах Люсіли

Альфредо з молодою пасією.

Одному з найкращих акторів сучасності Аль Пачіно 25 квітня виповниться 70. Але таких років зірці «Запаху жінки» не даси — здається, зараз Пачіно виглядає навіть краще, ніж років двадцять тому. Про те, що є ще порох у порохівницях, свідчить і нова любов кінозірки. Днями актор уперше з’явився на людях зі своєю нинішньою подругою, аргентинською актрисою Люсілою Солою. Парочка прийшла на прем’єру телефільму «Ви знаєте Джека», в якому Альфредо (таким є повне ім’я Пачіно) зіграв головну роль — знаменитого «Доктора Смерть» Джека Кеворкяна, котрий прославився тим, що «допомагав» померти своїм безнадійно хворим пацієнтам. Сам Кеворкян також був на прем’єрі й радо обнімався з Пачіно та його молодою пасією.

А Люсіла таки й справді молода — минулої суботи вона відзначила 31–річчя. Майже 40–річна різниця у віці прекрасну брюнетку анітрохи не бентежить. Люсіла запевняє, що звабили її зовсім не гроші й слава іменитого коханця (або принаймні не тільки вони), а передусім — розум, талант і харизма Аль Пачіно.

Сама Сола відома переважно на батьківщині, в Аргентині, хоча знімалася й у голлівудських фільмах, зокрема, «Північ душ» та «Маккалістер, що біжить». Тепер вона — зірка фільму Solamaybe, який знімає сам Аль Пачіно на основі роману Оскара Уайльда «Саломея».

До слова, Пачіно ніколи не був офіційно одружений, але має трьох дітей від попередніх стосунків із Джейн Таррант і Беверлі Д’Анджело.