Винагорода від банку

17.04.2010

Міліціонери чотири місяці розшукували невідомого, котрий у марлевій масці («УМ» повідомляла про цей випадок) пограбував одне з відділень «Приватбанку» в Південно–західному мікрорайоні Черкас. Довелося опитати чималу кількість людей, перш ніж удалося вийти на слід імовірного грабіжника та зібрати докази його причетності до скоєння цього резонансного злочину.

Оперативники з’ясували, що «взяти» банк 25–річний черкащанин вирішив після того, як заборгував півмільйона гривень, оскільки до нестями любив ігрові автомати. Як стверджують співробітники карного розшуку обласної міліції, до пограбування хлопець готувався заздалегідь, навіть придбав пістолет пневматичної дії. Погрожуючи цим «стволом», він і змусив касира віддати гроші. Нині проти нього порушено кримінальну справу за розбій, йому «світить» сім років позбавлення волі. Водночас перевіряють причетність молодика до скоєння подібних злочинів не тільки на території Черкаської, а й сусідніх областей.

«Адміністрація банку не залишила без уваги професійні дії оперативників. Тож директор філії «Приватбанку» в Черкасах Віктор Шуршин вручив підполковникам міліції Олександру Козубенку та Валерію Прибишу, майору Віталію Байді, капітану Анатолію Юрченку по 2,5 тисячі гривень премії за добру роботу», — розповіли «УМ» у черкаській міліції.