Від Бонда до Кеннеді

Від Бонда до Кеннеді

У кар’єрі зірки «Мумії» Рейчел Вайз настав черговий злет. Власне, біла смуга в житті актриси триває вже з 2005 року — відтоді як режисер Фернандо Мейреллес запросив Рейчел у фільм «Відданий садівник». За роль другого плану Вайз отримала «Оскара» і відтоді щороку знімається принаймні в одному якісному чи касовому (або й «два в одному») проекті. Цього року їй «світить» уже щонайменше дві зіркові ролі. Спершу 40–річна Рейчел підписала контракт на зйомки у черговій серії «бондіани», де зіграє «злу дівчину Бонда» (головну негативну героїню). А тепер — черговий успіх: пропозиція перевтілитися у легендарну першу леді США, дружину президента Джона Кеннеді Жаклін.

Не побачити, то хоч помацати

Не побачити, то хоч помацати

Цього тижня вийшов друком перший у світі порнографічний часопис для сліпих — «Дотикові думки» (Tactile Minds). Як повідомляє британський таблоїд «Сан», стартовий номер оформлено з шиком, і не в журнальному форматі, а у формі об’ємної книги вартістю 225 доларів. У ній є все, що міститься у виданнях такої спрямованості: і «соковиті» тексти, і збуджуючі ілюстрації. Різниця лише в тому, що тексти набрані шрифтом Брайля, а «картинки» своїми опуклостями повторюють інтимні органи.

Покинута Оксана

Покинута Оксана

Розривати стосунки у квітні для «оскароносного» режисера й актора Мела Гібсона вже стає традицією. Рівно рік тому стало відомо, що доти зразковий чоловік і батько семи дітей після 29 років шлюбу розлучається з дружиною. А тепер чергова новина: Гібсон пішов і від росіянки Оксани Григор’євої, матері його п’ятимісячної доньки Люсії.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чоловік запитує дружину:

— Що б ти зробила, якби я виграв у лотерею?

— Нарешті розлучилася б із тобою, алкаш, і забрала б свою половину!

— Дуже добре. Я сьогодні виграв двісті гривень. Забирай свою сотню і вали звідси!

Всі статті рубрики