Реанімація Ліндсі

16.04.2010
Реанімація Ліндсі

Ліндсей Лохан.

Квентін Тарантіно відомий не лише як майстер криваво–«стьобного» кіно, а й як режисер–«благодійник», здатний реанімувати кар’єру навіть, здавалося б, геть утрачених зірок. Після участі у «Скажених псах» повернувся до когорти знаменитостей уже добряче підтоптаний Харві Кейтель. Забутий публікою Джон Траволта завдяки тарантіновському «Кримінальному чтиву» знову став суперзіркою. А для Девіда Керрадайна роль Білла у трагікомедії «Вбити Білла» взагалі стала головною в кар’єрі.

Повернувши на олімп слави визначних чоловіків, Тарантіно вирішив узятися й за прекрасну половину «фабрики мрій». А саме — за Ліндсей Лохан, яка зараз переживає далеко не найкращі часи. Колись її називали однією з найбільшнай перспективніших голлівудських актрис, улюбленицею тінейджерів, «золотою дитиною» тощо. Але після успіху «Шаленої п’ятниці» й «Поганих дівчисьок» кар’єра Ліндсі зав’яла. Дівчина ледве не спилася, опинилася в центрі численних скандалів і досі не може виборсатися з ями. Останній фільм за її участю — «Тимчасово вагітна» — навіть не потрапив у прокат, вийшовши тільки на DVD.

Тут–то на неї й накинув оком Тарантіно. Спершу Квентін пролобіював Лохан у стрічку свого давнього товариша й колеги Роберта Родрігеса «Мачете», засновану на однойменному фейковому трилері, створеному для їхнього спільного з Тарантіно проекту «Грайндхаус». А надалі, за даними британської газети «Дейлі мейл», Квентін збирається дати актрисі «шокуючу і хардкорну» роль у своєму новому суперфільмі, назву й сюжет якого поки що тримає в таємниці.

Як сама Ліндсей відреагувала на чутки про те, що їй світить доля чергової музи Тарантіно, наразі невідомо.