Іди ти, Іді...

08.04.2010
Іди ти, Іді...

Ніколетт Шерідан.

Попри те, що головних героїнь у телесеріалі «Відчайдушні домогосподарки» номінально четверо, де–факто центральними зірками історії є п’ятеро жінок. Білява бестія Іді у виконанні Ніколетт Шерідан користувалася не меншою популярністю у глядачів, ніж квартет «позитивних» героїнь. Отож коли рік тому героїня Ніколетт загинула в автокатастрофі, шанувальники «Домогосподарок» були неабияк розчаровані — без неї серіал багато втратив. Як з’ясувалося, Шерідан пішла зі знімального майданчика вимушено — її вижив творець проекту Марк Черрі. Тепер 46–річна актриса подала на нього в суд, домагаючись справедливості.

Як стверджує Ніколетт у позовній заяві, під час зйомок Черрі вдарив її по обличчю. Виконавиця ролі Іді нібито звернулася до нього із якимось зауваженням щодо сценарію, а Марк відреагував на критику своєрідно — відвів актрису вбік і дав ляпаса. Після того, як зірка повідомила керівництву телеканалу, що Черрі розпускає руки, він зробив усе, аби якомога швидше викинути Шерідан із серіалу. Тепер Ніколетт вимагає від Марка компенсації в розмірі 20 мільйонів доларів, адже через передчасний розрив контракту втратила чималий гонорар.

За інформацією журналу «Піпл», після того, як Шерідан звернулася з позовом до вищого суду Лос–Анджелеса, продюсер–сценарист спробував із нею помиритися. Але Ніколетт занадто ображена, тому наразі на примирення не йде. І викликає в суд як свідка подругу по знімальному майданчику (і ворога в серіалі) Тері Хетчер. Їй Марк нібито теж нагрубив, побажавши, щоб акторку... переїхав автомобіль.

Сам відповідач од коментарів із цього приводу поки що відмовляється.