Батько за сина не відповідає

Батько за сина не відповідає

Навіть на тлі суцільного потоку кадрових призначень нової влади ситуація на Дніпропетровщині здається особливо пікантною. Річ у тім, що головою облдержадміністрації тут віднедавна призначено 35–річного Олександра Вілкула, який під час недавніх виборів керував обласним штабом Віктора Януковича. А облраду донедавна очолював його батько Юрій Вілкул. Звісно, це відразу стало приводом для глузливих розмов. Але Вілкул–старший на такий перебіг подій оперативно зреагував і написав заяву про складання повноважень обласного спікера. Мотивація, як зазначено у тексті, — «щоб не було пересудів».

Хто говорить? Левітан

Хто говорить? Левітан

Оригінально почали відзначати 65–річницю Перемоги над фашистами черкащани. На семи радіостанціях міста та в ефірі Черкаської держтелерадіокомпанії «Рось» на всю Черкащину щодня звучать зведення радянського Інформбюро про події на фронті. Про цей день у Великій Вітчизняній війні розповідає голос відомого радянського диктора Юрія Левітана. Після кожного такого зведення в ефірі лунає ще й військова пісня.

Гра у схованки

Гра у схованки

Зникнення людини — це практично завжди трагедія для її родини, але трапляються випадки, коли результати розшуків набувають і трагікомічних рис. У прокуратурі Луганської області знають щонайменше два такі епізоди.

Китайці на Поліссі

Китайці на Поліссі

Спорудити виставковий центр оптово–роздрібної торгівлі пропонують владі Рівненщини китайські бізнесмени. Щоправда, реалізувати масштабний проект, «де буде представлено близько двох тисяч китайських підприємств і створено до тисячі робочих місць», пропонується не в обласному центрі, а в Дубровицькому районі, прикордонному з Білоруссю.

Всі статті рубрики