Янголи без Чарлі

07.04.2010
Янголи без Чарлі

Голлівудський актор Джон Форсайт за свою майже шістдесятирічну кар’єру знявся у 85 стрічках і серіалах. Але справжню популярність актору принесла «Династія» Аарона Спеллінга. Цьому «милу» актор віддав майже десять років свого життя, зігравши наф­тового магната Блейка Керрінгтона. Роль у серіалі забезпечила актору два «Золоті глобуси» та три номінації на «Еммі».

Ще одна відома роль Форсайта — це роль Чарлі у серіалі все того ж Спеллінга «Ангели Чарлі». Виконуючи її, Джон жодного разу не показав свого обличчя. Голосом Форсайта Чарлі, як правило, по телефону озвучував «ангелам» їхнє наступне завдання.

Актор помер на 92–му році життя через ускладнення від пневмонії, після року боротьби з раком. «Він був одним з останніх істинних джентльменів в акторській професії. Я отримала надзвичайне задоволення від того, як ми дев’ять років зображали кровну помсту, метушню і боротьбу», — сказала його партнерка по «Династії» Джоан Коллінз. «На щастя, він помер так, як прожив усе своє життя, — з гідністю», — додала родина актора в офіційній заяві для громадськості.

Форсайт тричі одружувався: перша дружина померла, з другою розлучився (у цих двох шлюбах народилося троє дітей), а з тре­тьою — на 22 роки молодшою Ніколь Картер — прожив усього вісім років...