Мамо, а ти ж мені казала...

07.04.2010
Мамо, а ти ж мені казала...

Співачка Анастасія Приходько, доки була вагітною, усе казала: поки не народжу — ніякого заміжжя. Тепер же Настя може сміливо готуватися до весілля, яке кругленький животик уже не зіпсує. Саме на Великдень вона народила донечку. Як повідомляє прес–служба співачки, маля вагою 3100 г і зростом 50 см з’явилося на світ у неділю о 7–й ранку. Цивільний чоловік Насті — грузинський бізнесмен Нурік Кухілава — перебував не біля породіллі, але неподалік — у пологовому будинку.

Щасливі батьки вирішили назвати доньку грузинським ім’ям Нана. Оскільки дівчинка та її мама почуваються добре, одразу після великодніх вихідних їх виписали додому. Турботи про Нану візьме на себе бабуся — журналістка Оксана Приходько, яка заради виховання внучки навіть вирішила залишити роботу. Адже наймати няню малій родина категорично не хоче.

Сама ж Настя, ледь оклигавши після пологів, планує поринути в роботу. Через два–три тижні вона покажеться журналістам на спеціальному прес–сніданку, щоб «відверто поспілкуватися на теми, які накопичилися під час вагітності». А через місяць візьме участь у концерті, присвяченому Дню Перемоги. Задля цього Настя активно скидає набрані під час вагітності зайві кілограми.

Що стосується довгоочікуваного весілля, то його новоспечені батьки планують на вересень.