Невдале «Материнство»

01.04.2010
Невдале «Материнство»

Умі Турман краще вбивати Білла,ніж бути матір’ю.

Давно вже голлівудська кінозірка Ума Турман не зазнавала такої ганьби. Зазвичай фільми за її участю користуються у глядачів шаленою популярністю, але остання стрічка 39–річної актриси стала відвертим провалом. На британську прем’єру фільму «Материнство» прийшов… лише один глядач. А загалом за перший уїк–енд прокату в Об’єднаному Королівстві фільм заробив «аж» 88 фунтів — трохи більше 130 доларів.

Як повідомляє газета «Дейлі мейл», прем’єрний показ «Материнства» відбувся лише в одному кінотеатрі — організатори прокату сподівалися, що участь таких зірок, як Турман, Джоді Фостер та Мінні Драйвер забезпечить попит на квитки, і надалі можна буде замовити більше прокатних копій. Але надії не виправдалися — у Європі стрічка повторила сумний американський досвід. У США «Материнство» при бюджеті в 7 мільйонів зібрало лише 60 тисяч доларів за перший уїк–енд прокату. Мабуть, історія про замучену побутом матір двох дітей для глядачів становить значно менший інтерес, ніж тарантіновські чорні комедії, завдяки яким Ума стала знаменитою.

Зараз Турман знімається у фільмі «Милий друг» за мотивами твору Гі де Мопассана. Можливо, ця роль публіці сподобається більше — Ума грає дружину друга головного героя, яка спершу допомагає йому прокласти дорогу у вищий світ паризького суспільства, а потім стає його дружиною. Головна чоловіча роль тут належить надпопулярному нині Роберту Паттісону, тож у цього фільму касові збори навряд чи підкачають.