М’ясниці по–монастирськи

М’ясниці по–монастирськи

Почесне місце на великодньому столі після Великого посту — м’ясним стравам. Як їх по–особливому приготувати, консультує Анна Григорівна Кравченко, шеф–кухар столичного ресторану «Монастирська трапезна», що діє у приміщенні Видубицького монастиря, де раніше столувалися його прихожани.

Великоднє священнодійство

Великоднє священнодійство

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ще кілька днів — і зійде на землю радість для православних християн. Найголовніші на Великдень у святкових кошиках і на столах — паски та крашанки. Своїм власним досвідом випікання ритуального хліба головного християнського свята ділиться в.о. заступника редактора «УМ», прекрасний журналіст і гарна господиня Леся Шовкун:

Всі статті рубрики