Із нетрів — до шпигуна

24.03.2010
Із нетрів — до шпигуна

Фрейда Пінто.

У Голлівуді почалися приготування до зйомок 23–ї серії «бондіани». Очікується, що новий фільм про пригоди агента 007 вийде в прокат наприкінці наступного року. Нині вже відомо, хто стане режисером стрічки і зіграє в ній головну жіночу роль (у самого Джеймса Бонда, нагадаємо, за контрактом знову має перевтілитися Деніел Крейг). Отже, на зміну Марку Форстеру, який режисував «Квант милосердя», прийде колишній чоловік Кейт Уїнслет, «оскароносний» режисер Сем Мендес. А естафету «дівчини Бонда» від українки Ольги Куриленко підхопить індійська красуня Фрейда Пінто, яка прокинулася знаменитою після виходу на екрани фільму «Мільйонер із нетрів».

На роль нової подружки Бонда кого тільки не «сватали» — і Меган Фокс, і Джолі, й Аністон. Але, як повідомляє газета «Таймс оф Індія», Фрейда вже підписала контракт, тож тепер її участь у «бондіані» — не чутки, а даність. 25–річна актриса каже, що зіграти «дівчину Бонда» було для неї ледве не мрією життя. Хоча перед тим, як дати згоду, актриса вагалася — все–таки дуже відповідальна місія.

Робоча назва фільму, зйомки якого почнуться в червні, — «Власність леді». Дія епізоду, ймо­вірно, розгортатиметься в Аф­ганістані.