Леді, віддай гроші!

23.03.2010
Леді, віддай гроші!

Епатажна Леді Гага могла б ніколи не стати знаменитістю, якби не її колишній бойфренд і продюсер Роб Ф’юсері. Так принаймні стверджує він сам, вимагаючи від співачки повернути 30 мільйонів доларів боргу. Як повідомляє газета «Нью–Йорк пост», продюсер претендує на 20 відсотків бізнесу Леді Гаги, яка до зустрічі з ним була нікому не відомою Стефані Джерманоттою. Познайомилися вони 2006 року. Коли нічим не примітна дівчина зайшла на студію Ф’юсері у Нью–Йорку, той вирішив, що панянка помилилася адресою — на співачку з амбіціями вона була геть не схожа. Але коли Стефані заспівала, акомпануючи собі на фортепіано, продюсер був вражений красою і силою її голосу. Взявшись зробити з «гидкого каченяти» зіркового лебедя, фахівець, за його словами, розробив скандальний імідж, завдяки своїм зв’язкам «вивів у люди» і, головне, придумав знаменитий псевдонім — за мотивами пісні групи «Квін» «Радіо Га–Га».

Згодом стосунки переросли в романтичні, а батько Джерманотти заснував разом із Ф’юсері компанію «Тім лав чайлд», яка юридично закріплювала відносини виконавиці з продюсером. Робу в цій компанії належать 20 відсотків акцій. Але, стверджує Ф’юсері в судовому позові, після того як у січні 2007 року вони зі Стефані розійшлися й залишилися винятково бізнес–партнерами, на його ім’я надійшло лише 209 тисяч доларів. З огляду на шалену популярність Леді Гаги, яка регулярно посідає перші сходинки у світових чартах, Роб переконаний: йому заборгували значно більше.

А поки суд Манхеттена готується до розгляду цієї справи, 23–річна Леді Гага купається у промінні слави. Днями стало відомо, що саме її знаменитий режисер Квентін Тарантіно запросив на роль убивці в одному зі своїх наступних проектів. Виявляється, Тарантіно — фанат творчості співачки, і переконаний, що разом вони створять навіть не один кінематографічний шедевр.