«Чіччоліна», сер!

16.03.2010
«Чіччоліна», сер!

Анна Ерроусміт — освічена стильна жінка.

Лаври угорської порнозірки Ілони Сталлер або ж Чіччоліни, яка наприкінці 1980–х років засідала в парламенті Італії, не дають спокою її колегам у різних куточках світу. Час від часу в депутати, мери, губернатори й навіть президенти різних країн балотуються секс–бомби і власниці борделів, хоча потрапити у владу щастить дуже небагатьом із них. Можливо, ще одним щасливим винятком із цього правила стане 38–річна британка Анна Ерроусміт, яку в індустрії шоу–бізнесу «для дорослих» більше знають як Анну Спен — режисерку, чий творчий доробок налічує сотні порнофільмів.

Мандат депутата Анна виборюватиме в місті Грейвшам у графстві Кент. У політику жінка йде не сама — її підтримує Ліберально–демократична партія. «Ми пишаємося тим фактом, що серед наших кандидатів представлені люди різних професій, із різними біографіями», — наголошується в заяві ЛДП.

Шанують колишню випускницю філософського факультету й політичні опоненти: нинішній представник Грейвшама в парламенті Адам Холловей закликав вибор­ців не бути упередженими щодо незвичайної кандидатки. «Хто з вас без гріха, хай першим кине камінь», — нагадав політик біблійну фразу.

«Я представляю не порноіндустрію, а мешканців Грейвшама, — заявляє сама Ерроусміт. — Той, хто не знає, чим я заробляю на життя, нізащо не здогадається. Я — досвідчений проект–менеджер, і люди бачать, що я не буду просто годувати їх обіцянками».