Мадам, ну ви даєте!

11.03.2010

Власниця нью–йоркської мережі дорогих «кол–гьорлз» («дівчаток за викликом») для особливо важливих та багатих клієнтів висунула свою кандидатуру в губернатори штату Нью–Йорк. В інтерв’ю телемережі «Фокс ньюз» 34–річна Крістін Девіс, очільниця елітного борделю Emperor’s Club VIP, філіали якого діють у Вашингтоні, Маямі та Парижі, пояснила, що прагне поліпшити бюджетну ситуацію штату завдяки легалізації проституції. Саме це буде основною метою «мадам із Манхеттена», як її називають, на посаді губернатора. Звісно, в разі перемоги на виборах, які відбудуться 2 листопада.

За послуги дівчаток, які працюють на «мадам», клієнтам доводиться викладати від однієї до п’яти з половиною тисяч доларів за годину, тож і бюджетні надходження мають бути немалими. Окрім того, Крістін обіцяє легалізувати марихуану, хоча виступає проти «важких» наркотиків.

До своєї участі у виборах «мадам» ставиться дуже серйозно. Вона вже розробила виборчу програму, яку в телеефірі представила спокуслива модель еротичного журналу для чоловіків «Пентхаус».

Крістін Девіс прославилася на всю Америку після скандалу з колишнім губернатором штату Нью–Йорк Еліотом Спітцером, якому поставляла своїх дівчаток. Коли справу «розкопали» податківці та ФБР, Спітцер був змушений подати у відставку після лише 14 місяців губернаторства. Його наступника Девіда Патерсона також звинувачують у різноманітних зловживаннях владою, тому він заявив, що вдруге свою кандидатуру в губернатори не висуватиме.