Особливо недоступна

02.03.2010
Особливо недоступна

Замість стрілянини Анджеліна обрала «Гравітацію».

Ідея російського кінорежисера Тимура Бекмамбетова, який збирався у продовженні блокбастера «Особливо небезпечний» «воскресити» героїню Анджеліни Джолі, зазнала фіаско. Попри те, що перший голлівудський проект Бекмамбетова виявився успішним (у світовому прокаті «Особливо небезпечний» зібрав понад $350 млн. при бюджеті $150 млн.), Енджі відмовилася зніматися у сіквелі. Для амбіційного Бекмамбетова це стало неабияким розчаруванням. Адже дізнавшись, що Джолі у «Небезпечному–2» не буде, кіностудія «Юніверсал» вирішила не шукати іншу актрису, а взагалі заморозити проект на невизначений термін. Раніше планувалося, що зйомки почнуться вже влітку...

Анджеліна, зрозуміло, без діла не сидітиме. Давши відкоша Бекмамбетову, кінозірка погодилася зніматися у фільмі іспанського режисера Альфонсо Куарона «Гравітація». Як повідомляє «Нью–Йорк мегезін», у кадрі Джолі не матиме конкурентів: її героїня — єдина, кому вдалося вижити в небезпечній космічній місії.

Зараз Енджі разом із Джонні Деппом знімається в детективному фільмі «Турист» — американському рімейку французького шпигунського трилера «Невловимий» із Софі Марсо в головній ролі. Зйомки відбуваються в Європі, і Джолі разом зі знімальною групою мотається між Венецією та Парижем. Що дуже тішить реальних туристів у цих містах, які час від часу натрапляють на голлівудських зірок то на площі Сан–Марко, то біля Ейфелевої вежі.