«Гойдалки» — не для Рене

27.02.2010
«Гойдалки» — не для Рене

Прихильники кумедної британської журналістки Бріджит Джонс уже не можуть дочекатися продовження історії улюбленої героїні. Коли два роки тому продюсери оголосили, що зніматимуть третю серію «Щоденника Бріджит Джонс», фанати були в захваті. Згодом оприлюднили й приблизну дату початку зйомок: узимку чи навесні 2010–го. Як з’ясувалося, знімальний процес і справді має ось–ось стартувати. Але виникла несподівана перешкода: незмінна виконавиця головної ролі Рене Зеллвегер категорично відмовляється знову набирати вагу. Після двох попередніх дієтичних «гойдалок», коли заради ролі Бріджит Рене від’їдалася булочками й піцою, а після завершення зйомок стрімко худнула, щоб повернутися до голлівудських стандартів, в організмі актриси почалися серйозні проблеми. 40–річна Зеллвегер, яка зараз більше схожа на скелет, ніж на пухкеньку Бріджит, не на жарт зіпсувала обмін речовин. А тому боїться, що нове схуднення дасться їй дуже важко, що зміни у фігурі погано вплинуть на її стосунки з коханим, актором Бредлі Купером.

Рене запропонувала продюсерам компроміс — вона таки набирає якихось чотири–п’ять кіло, а вони погоджуються на те, щоб у третій частині «Щоденника» Брід­жит була стрункішою. Тим паче що про сценарій майбутньої стрічки наразі нічого не відомо, адже Хелен Філдінг написала про свою героїню лише дві книжки. Але ж у вічному прагненні скинути вагу — вся Джонс!

Раніше у західних таблоїдах з’явилися було чутки, що Зеллвегер гратиме у спеціальному костюмі, який додасть їй зайвих кілограмів. Проте зрештою ця ідея відпала.

Нагадаємо, перший фільм про Бріджит Джонс вийшов 2001 року і зробив Рене, яка заради цієї ролі набрала більше 10 кг, суперзіркою. Через три роки її знову запросили у «Щоденник», і актриса погодилася знову потовщати за втричі вищий гонорар — 11 мільйонів доларів.