Секретаріату більше немає

Секретаріату більше немає

В Україні більше нема секретаріату Президента — на зміну йому прийшла адміністрація. Стару назву часів Кучми і Кравчука президентській канцелярії своїм першим указом повернув новопризначений глава держави Віктор Янукович — «з метою ефективного проведення Президентом своїх конституційних повноважень, реалізації прискорених рішень соціально–економічних питань, скорочення витрат державного бюджету». Цим же указом Янукович призначив головою АП Сергія Льовочкіна і доручив йому в тижневий строк створити проект положення про адміністрацію Президента, а також передбачити зменшення кількості її працівників не менш ніж на 20 відсотків.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

До цього важко буде звикнути

До цього важко буде звикнути

Віктор Янукович заступив на пост Президента України. Він став четвертим главою держави в історії незалежної України. Від учорашнього дня це питання звучить іще дзвінкіше: наскільки незалежною буде наша держава після каденції Януковича? Того самого Януковича, який, балотуючись на виборах, виступив за надання російській мові широких преференцій, погодився ділитися газотранспортною системою, допускав, що російський флот залишиться в Україні після 2017 року...

Янукович тепер — даність. Ті українці, які стояли на помаранчевих Майданах, мусять готуватися до нової боротьби і нової опозиції. Буде важко. Янукович — тест на міцність демократії. Ті українці, які підтримали Януковича, спершу радітимуть. А потім — розчаровуватимуться, шукатимуть нових лідерів. У цьому нема сумнівів. Найважливіше, щоб після цих випробувань зрештою перемогла Україна.

Всі статті рубрики