Ніколь стане Леттерман?

19.02.2010
Ніколь стане Леттерман?

 Три роки разом, двоє спільних дітей — здавалося б, чим не привід для одруження? Однак Ніколь Річі досі категорично відмовлялася вийти заміж за батька своїх п'ятимісячного сина Спарроу Джеймса та двомісячної доньки Харлоу Вінтер Кейт, музиканта Джоеля Меддена. «Наші стосунки — дуже ніжні, ми кохаємо одне одного, але про весілля навіть не думаємо — навіщо псувати такий чудовий союз?!» — так іще недавно відповідала Ніколь на запитання щодо своїх матримоніальних планів.
 Але спливло трохи часу, і світська левиця змінила свою думку. Тепер 28-річна Ніколь вважає, що офіційний шлюб — це ідеальний вихід для закоханих сердець, і взагалі, як же можна було без нього жити весь цей час?
 Принаймні саме такі висновки випливають із заяви, яку Ніколь зробила в телевізійному ефірі шоу Девіда Леттермана. Похизувавшись перснем із велетенським діамантом, подруга мільйонерки Періс Хілтон (яка, до речі, теж нібито милиться заміж) повідомила, що таки погодилася піти під вінець із 30-річним фронтменом групи «Добра Шарлотта». Коли чекати весілля — наразі не повідомляється, але, судячи зі щасливого вигляду нареченої, затягувати з урочистою подією надовго пара не збирається. n


А ТИМ ЧАСОМ...
  Подейкують, що й актор Леонардо Ді Капріо нарешті зробив пропозицію своїй коханій ізраїльській моделі Бар Рафаелі. Однак офіційного підтвердження цієї інформації ще не надходило.