Що я бачу!

18.02.2010

Не надто схильні до повноти японці вирішили врятувати світ від зайвих кілограмів. Для цього вони створили лінзи, які допомагають схуднути. Як повідомляє сайт horeca.ru, дія ноу–хау ґрунтується на тому, що в окулярах із такими скельцями продукти виглядають неестетично, а отже — неапетитно. Вистачає одного погляду, щоб на тривалий час забути про їжу, пояснює розробник оптики Хаїро Юкко.

Лінзи таких окулярів мають синій колір, але це не впливає на сприйняття довколишнього світу. Натомість на вигляд їжі — ще й як! Ті, хто вже мав можливість приміряти новинку, розповідають, що через диво–лінзи шматок апетитного м’ясця схожий на купу гниляччя, а спагеті з сиром нагадують блювотиння. Такого ефекту вдається досягнути завдяки заломленню холодних відтінків через спектр.

Компанія–виробник наразі не повідомляє, коли окуляри для похудіння надійдуть у продаж. Хоча від бажаючих придбати новинку вже відбою нема! Адже виробник нахвалює свій товар ще й тією особливістю, що окуляри повністю захищають очі від ультрафіолету, а оправа має модний смугастий дизайн — «під тигра».