Ной ридав би

18.02.2010
Ной ридав би

Без хутряної шубиКетрін Зета–Джонс і справді краща.

«У своїй гігантській бабській хутряній шубі, гидких шкіряних брюках і з мерзенною сумкою із крокодилячої шкіри Кетрін Зета–Джонс виглядає так, наче вона пробивається через Ноїв ковчег із ножем у руках. Можливо, вона просто намагається вжитися в роль серійного вбивці…» Це не сцена з нового фільму жахів відомої кінозірки. Саме в такому вигляді бачать захисники тварин із відомої міжнародної організації РЕТА Кетрін, яка полюбляє вдягатися в натуральне хутро та шкіру. За ці «гріхи» звіролюби відвели їй перше місце у рейтингу найгірше одягнених знаменитостей 2010 року.

Молода дружина Майкла Дугласа може втішитися хіба тим, що вона в рейтингу не одна. Так, Дженніфер Лопес активісти PETA у своєму офіційному зверненні удостоїли прізвиська «Дженніфер із розділочного цеху» за «старомодний жакет із трупів». Принизливих коментарів заслужила й Джессіка Сімпсон, у якої одяг — «такий же, як її кар’єра — мертвий». А зірці фільму «Як позбутися хлопця за 10 днів» Кейт Хадсон, яка нещодавно порвала зі своїм бой–френдом Алексом Родрігесом, захисники тварин натякнули, що «нема ліпшого способу позбутися хлопця за 10 днів, ніж одягнути хутро».

Нагадаємо, що в 2009 році список жахливо вдягнених знаменитостей очолила Мадонна. А от цьогоріч вона до рейтингу не потрапила.

Зіркам, які «проштрафилися», PETA традиційно радить брати приклад з Наталі Портман, Алісії Сільверстоун, Шарліз Терон, Стелли Маккартні та Єви Мендес. Ці жінки давно відмовилися від одягу та аксесуарів, заради створення яких тварин позбавляють життя.