«Ню» в ефірі

09.02.2010
«Ню» в ефірі

Одна з тих самих фотографій Міранди Керр.

Австралійська топ–модель Міранда Керр мимоволі спричинила банківський скандал. Днями в ділових новинах австралійського телебачення було пряме включення з банку Macquarie. Поки на передньому плані журналіст розповідав про курс долара та біржові котирування, одному зі співробітників банку, який сидів на задньому тлі, на електронну пошту прийшов лист. Чоловік відкрив повідомлення і побачив там фотографії оголеної Міранди Керр із журналу GQ. Майже три хвилини захоплений клерк роздивлявся принади красуні, аж доки хтось із колег не сказав бідоласі, що впродовж цього часу на екран монітора із зображенням голої моделі разом із ним витріщалися сотні тисяч телеглядачів.

Девід Кілі — так звати невдаху — швиденько закрив лист, але було вже пізно: звістка про те, чим займаються співробітники банку в робочий час, розлетілася по Зеленому континенту вмить. Девід виправдовувався тим, що лист надійшов на ділову адресу, тому, відкриваючи його, він і гадки не мав, що саме побачить. Але керівництву банку до виправдань байдуже: любителя «полунички» суворо допитали і пригрозили звільненням.

Тим часом сама Міранда, довідавшись про таку оказію, виступила на захист Кілі. «Я просто не могла не підписати петицію за те, щоб Девіда залишили на роботі», — каже манекенниця. І якщо до численних закликів не звільняти клерка, які лунали від колег та громадськості, боси банку не прислухалися, то перед проханням Міранди не встояли. Керівництво Macquarie запевнило, що Кілі не звільнять, обмежившись доганою.