Кеша б’є рекорди

28.01.2010
Кеша б’є рекорди

Знайомтесь: Кеша Роуз Себерт.

Іще рік тому американська співачка Кеша Роуз Себерт, відома як Ke$ha, була відома переважно серед дуже просунутої в музичному сенсі молоді. Мабуть, трохи несправедливо, що талановиту виконавицю, яка виступає на великій сцені з 2006 року, по–справжньому помітили тільки після участі в запису чужої композиції. Слава прийшла до Кеші після роботи для популярного синглу репера Флоу Райда Right Round. Але тепер справедливість відновлено: 22–річна співачка самотужки досягає неабияких успіхів.

Днями її хіт Tik Tok, він же — дебютний сингл, побив рекорд за кількістю радіотрансляцій однієї пісні на території США. Як повідомляє американська преса, за тиждень із 18 по 24 січня «Тік ток» пролунав в ефірі радіостанцій 11 224 рази. Кеші вдалося помітно перевершити попередній рекорд, який належав хіту Bad Romance співачки Леді Гага і, за збігом обставин, був встановлений попереднього тижня — із 11 по 17 січня. Тоді здавалося, що досягнення у 10 859 «прокрутів» іще довго не вдасться побити.

Раніше перший Кешин альбом Animal («Тварина»), до якого входить і пісня «Тік ток», захопив перше місце у престижному чарті «Біллборд–200», потіснивши сенсаційно популярний дебютний диск британської домогосподарки Сьюзан Бойл. Щоправда, на вершині цього очарту Кеша протрималася недовго, зате в американському хіт–параді синглів «Тік ток» утримує першість уже п’ять тижнів поспіль.