Фатальні посиденьки

27.01.2010

Знайся кінь із конем, а віл із волом, рече українська народна мудрість. А народ дурного не придумає. Тож якщо ти баскетболіст, то й дружину варто брати височеньку. А коли жінка важить півтора центнера — то її занадто тендітний чоловік багато чим ризикує. У цьому переконалася мешканка американського міста Клівленд Міа Лендінгем. Пані вагою 159 кг роздушила свого бойфренда... на смерть.

У поліції Клівленда кажуть, що гладунка Лендінгем мала з Мікалом Мідлстон–беєм тривалі й стійкі стосунки — пара разом виховувала трьох дітей. У серпні минулого року між подружжям спалахнула чергова сварка. У якийсь момент ображена Міа просто сіла на чоловіка, і той, як кажуть, врізав дуба. А що ви хотіли, якщо Мікал був створінням невеличким і важив на 102 кг менше за свою партнерку!

Як повідомляє газета «Стрейт таймс», днями суд закінчив розгляд цієї справи й постановив, що вбивство було ненавмисним. Багатодітну жінку засудили лише до 100 годин громадських робіт та трьох років домашнього арешту з випробувальним терміном. Адвокат підсудної зміг переконати Феміду, що пані Лендінгем неодноразово піддавалася насильству з боку бойфренда й раніше не мала проблем із законом.

На суді Міа вибачилася перед родичами Мідлстон–бея. «Я відчуваю лише жаль. Мені гірко, що я не можу відіграти все назад», — сказала підсудна.

Натомість сестра загиблого була обурена надто м’яким вироком із вуст судді Каролін Фрідланд: «Це ніяке не правосуддя! Виходить, я теж можу піти й сісти на когось?!»

Однак про апеляцію потерпілої сторони в цій справі наразі не повідомляється.