Клум «клонували»

27.01.2010
Клум «клонували»

Угадай, де Хайді, а де — її копія. (Фото Gettyimages.)

У загальної німецької улюблениці Хайді Клум з’явилася близнючка. Щоправда, не справжня, а відлита з воску. Зате, як свідчать очевидці, їх годі відрізнити одна від одної — особливо якщо 36–річна топ–модель одягне таку саму сукню, як її «двійник».

Воскову статую Хайді поставили у Берлінському філіалі знаменитого Музею мадам Тюссо. Манекенниця зараз перебуває на батьківщині, готується до п’ятого сезону шоу «Джерманіз некст топ–модел», де виступає в ролі виконавчого продюсера й голови журі, тому сама приїхала презентувати свою копію. І не могла натішитися, до чого ж вони схожі. Якщо зазвичай воскові зображення знаменитостей суттєво відрізняються від оригіналу — принаймні одразу можна помітити, що це нежива істота, — то в цьому випадку все інакше. «Мені вона подобається, але це трохи дивно — дивитися в очі самій собі», — зізналася «жива» Хайді.

Статую «янгола» компанії–виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» кілька місяців робили десятеро фахівців. Вартість такої скульптури тягне майже на 300 тисяч доларів.

Окрім роботи на телебаченні, Клум готується до «прем’єри» своєї першої колекції одягу для вагітних. Ставши мамою вчетверте, Хайді остаточно переконалася, що жінці в «цікавому стані» нелегко знайти одночасно зручне і гарне вбрання, тому вирішила ощасливити майбутніх матерів одягом власного дизайну. На полицях магазинів «вагітні» речі від Хайді з’являться 12 лютого.