«Зараз вилетить пташка»,

21.01.2010
«Зараз вилетить пташка»,

Шеріл Коул.

Солістка групи «Гьорлз елауд» Шеріл Коул у себе на батьківщині, у Великій Британії, користується шаленою популярністю. Її ім’я регулярно фігурує у рейтингах найпривабливіших жінок, а особливо запеклі шанувальники називають співачку «скарбом нації». Не виключено, що, окрім інших достоїнств, такою великою народною любов’ю Шеріл завдячує своїй фотогенічності. Адже про привабливість знаменитостей народ значною мірою судить за фотографіями. А в цій сфері міс Коул немає рівних. Так принаймні стверджує компанія «Нікон» — один із найвідоміших виробників фототехніки.

Як повідомляє британська преса, за результатами соціологічного опитування, проведеного у рамках презентації нової камери «Нікон D300», 26–річній Шеріл удалося обійти таких легендарних зірок, як Мерилін Монро, Бріджит Бардо і Грейс Келлі, не кажучи вже про сучасних конкуренток. «Шеріл Коул — абсолютна переможниця, і цей результат нас анітрохи не здивував, — прокоментував підсумки опитування представник «Нікон». — Народ обожнює її за привабливу зовнішність, відчуття стилю і дружню натуру».

Окрім Шеріл, до першої десятки рейтингу 50 найбільш фотогенічних жінок світу увійшли незабутня Одрі Хепберн, Анджеліна Джолі, поп–діва Бейонс Ноулз, англійська принцеса Діана, валлійська красуня Кетрін Зета–Джонс, улюблениця сучасної молоді Меган Фокс, французька кінодіва Бріджит Бардо та голлівудська аристократка, принцеса Монако Грейс Келлі.