ЦИТАТИ ТИЖНЯ

15.01.2010

Віктор Янукович,
лідер Партії регіонів
— про боротьбу з кризою в Україні:

— Про кризу багато чого можна говорити. Вона дійсно є. Але ця криза, як кажуть, така жінка… Як сказати… Яка потребує до себе дуже великої уваги. Це така особлива жінка. Її треба зустрічати дуже добре. З квітами, знаєте, уважно, з повагою. А так, як ми її зустріли в Україні, — таку відповідь ми від неї і почули. Ми її дуже погано зустрічали, ми її не хотіли бачити, ми її не пустимо. Усі ці розмови призвели до того, що вона нам так і відповіла.

(ICTV)

 

Ганна Герман,
нардеп від Партії регіонів
— про ініціативу БЮТ зібрати 13 січня позачергове засідання парламенту:

— Блоку Тимошенко не щастить із цифрами. Цифру «13» Тимошенко має у бюлетені для голосування, і 13 січня для їхньої позачергової сесії також буде нещасливим днем.

(УНІАН)

 

Андрій Кожем’якін,
нардеп від Блоку Тимошенко:
— про пошук «регіоналами» БЮТівської «містики»:

— Самі речники Партії регіонів не вірять у перемогу Віктора Януковича на виборах. Саме тому вони постійно звертаються до нумерології, шукають порятунку у номерах та різноманітній містиці. Насправді вони чудово розуміють, що на чесних виборах Янукович ніколи не отримає перемоги.

(прес–служба БЮТ)

 

Микола Азаров,
народний депутат від Партії регіонів
— про заяви Юлії Тимошенко, ніби після виборів долар стане по 6 гривень:

— Коли хтось говорить про курс «6» — це все одно, що на Місяць полетіти без ракети.

(«Інтерфакс–Україна»)

 

Сергій Терьохін,
народний депутат від БЮТ
— про чутки в пресі, ніби перед виборами буде інсценовано замах на кортеж Тимошенко, «куля вб’є або сильно поранить її супутника, після чого ЮВТ, вся в крові і сльозах, звинуватить у цьому «двічі судимого» суперника»:

— Це параноя, її корені в 2004 році. Особисто мене радує, що ходять такі чутки. У такому випадку вони стають оберегом для Тимошенко. Якщо говорять — значить, такого не буде. Мало того, я сам готовий їздити цим депутатом–мішенню, якого застрелить снайпер.

(«Сєгодня»)