Материнство Міноуг

15.01.2010
Материнство Міноуг

Данні Міноуг.

Недавно авcтралійська поп–зірка Кайлі Міноуг зізналася, що дуже мріє про дітей. Але наразі 41–річній співачці, яка у 2008 році вилікувалася від раку молочної залози, завагітніти не вдається. Зате у Кайлі є привід порадіти за молодшу сестру: про свою вагітність днями оголосила Данні Міноуг.

«А–а–а–а–а, я скоро стану мамою!» — написала 38–річна актриса, фотомодель і телеведуча на своїй сторінці в інтернетмережі «Твіттер». Паралельно її бойфренд, зірка регбі Кріс Сміт, у своєму «Твіттері» виставив інше повідомлення: «А–а–а–а–а, я скоро стану татом!»

Данні з Крісом разом уже два роки, але офіційно узаконювати свої стосунки не поспішали. Та дізнавшись про те, що в липні у них народиться первісток, замислилися над одруженням. Як повідомив речник Міноуг–молодшої, майбутні батьки «не можуть дочекатися того моменту, коли стануть на весільний рушничок». Цей важливий крок пара запланувала на поточний рік, але коли саме слід чекати весілля — до пологів Данні чи після — наразі невідомо.

Зараз закохані перебувають у Мельбурні, де гостюють у батьків Міноуг. Усі родичі в захваті від «цікавого стану» Данні, а чи не найбільше тішиться Кайлі: поп–діва зізналася, що в очікуванні власного материнства охоче бавитиме небожа чи небогу.