Заручини «страховиська»

12.01.2010
Заручини «страховиська»

Незважаючи на невдалу першу спробу, страхітливий рокер Мерилін Менсон наважився знову піти під вінець. Як повідомляє журнал «Піпл», днями 41–річний музикант офіційно зробив своїй подрузі, 22–річній актрисі Еван Рейчел Вуд, пропозицію стати його дружиною.

Якби не сотні свідків (а Менсон звернувся до коханої під час свого виступу в Парижі), у серйозності намірів одного з найжахливіших персонажів рок–сцени можна було б засумніватися. Адже їхній з Еван роман безхмарним не назвеш.

Із зіркою фільмів «Рестлер» та надпопулярного зараз в Америці серіалу «Справжня кров» Мерилін познайомився у 2006 році. Пара майже одразу почала зустрічатися. За чутками, саме цей роман став причиною розриву Менсона з «королевою бурлеску» Дітою фон Тіз. У шлюбі вони прожили всього 13 місяців, хоча до одруження фактично не розлучалися п’ять років. Втім, сам Мерилін запевняє, що ніколи не зра­джував Діту, тож розірвання шлюбу вона ініціювала дарма. А з Вуд, мовляв, усе почалося вже після розлучення.

Але «прозустрічавшись» менше двох років, рокер з актрисою розбіглися. Щоб через півроку знову зійтися — тепер, схоже, надовго. Менсон запевняє, що Еван позитивно на нього впливає. «Вона допомагає мені стати кращим», — зізнався музикант в інтерв’ю британському журналу «Метал хаммер».

Очевидно, завдяки цьому впливу Мерилін недавно вперше за багато років наважився вийти на люди без свого жахливого гриму. І, на диво, виявився досить симпатичним чоловіком.