Замість розриву — єднання

09.01.2010
Замість розриву — єднання

Вінс Вон.

Новий рік для зірки фільму «Розрив» Вінса Вона почався з дуже важливого кроку в житті: актор нарешті одружився. Пропозицію стати його дружиною 39–річний Вінс зробив своїй коханій Кайлі Уеббер іще минулого року, на День святого Валентина (14 лютого). 31–річна Кайла без вагань погодилася, але з весіллям вирішили не поспішати. Дату вінчання пара тримала в секреті, причому так, що навіть найспритніші папараці довідалися про подію тільки «пост фактум», коли щасливі молодята з’явилися на людях з обручками.

Звісно, журналісти жовтої преси неабияк засмутилися, що пропустили ласу новину. Вон для них цікавий передусім тим, що свого часу зустрічався із партнеркою по «Розриву» Дженніфер Аністон. Щоправда, їхній роман був дуже схожий на рекламну акцію для популяризації фільму, тож мало хто здивувався, коли Вінс із Дженніфер «розійшлися», прилюдно пообіцявши одне одному «завжди залишатися друзями».

Із Кайлою актор познайомився влітку 2008–го. Дівчина родом із Канади й до Голлівуду не має жодного відношення — працює агентом із продажу нерухомості. І для неї, і для Вона це перший шлюб. І те, що обоє так прагнули приховати весілля від сторонніх очей, свідчить про серйозність намірів.

«Не треба бути в усьому ідеальним, адже навіть якщо ви будете ходити й годинами розповідати про «нас», це ще зовсім не гарантія тривалих стосунків, — ділився Вінс в одному з недавніх інтерв’ю. — Головне, щоб разом вам було весело. Ходіть у кіно, ресторани, на прогулянки, випийте разом пива — живіть повноцінним життям і не заморочуйте собі голову обговоренням ваших взаємин. У цьому і є щастя! А в іншому разі навряд чи ваш союз триватиме довго».