Довга дорога до Таю

09.01.2010
Довга дорога до Таю

Кейт у фотосесії Just Cavalli Spring 2010.

Незважаючи на скандали, пов’язані з її поганими звичками, британська топ–модель Кейт Мосс залишиться однією з найбільш успішних у своїй професії. Після того як у таблоїдах з’явилося фото найдорожчої на той момент манекенниці Європи з кокаїном, від контрактів із Кейт відмовилися багато солідних компаній, але були й такі, що запропонували їй стати своїм «обличчям». Не зрадив улюбленій моделі і відомий дизайнер Роберто Каваллі — нещодавно Мосс знялася в рекламній кампанії його нової колекції.

Варто визнати, що на стильних фото, де Кейт позує в елегантній сукні поряд із двома молодими красенями, вона виглядає бездоганно — значно краще, ніж у житті. Бо в житті 36–річна британка продовжує йти на поступки своїм поганим звичкам і через це навіть зіпсувала собі Новий рік.

Зустрічати 2010–й вона мала в Таїланді разом із бойфрендом Джеймі Хайнсом та дочкою Лілою. Але відсвяткувавши 25 грудня Різдво, Мосс пішла в такий глибокий загул, що довелося відмовитися від поїздки. Як розповіли британській жовтій пресі друзі моделі, Кейт так багато їла й пила, що в день відльоту просто не змогла підвестися з ліжка. Надто ж коли зранку похмелилася шампанським.

Похмілля обійшлося недешево — оскільки путівка в розкішний готель була заброньована за чотири місяці, скасувати тур вартістю понад 30 тисяч доларів Кейт уже не могла. «У мене похмілля на 20 тисяч фунтів», — жартувала модель, статки якої налічують кілька десятків мільйонів.

Не дивно, що втрата порівняно не значної суми не надто її засмутила. Тим паче що в Таїланд Мосс таки потрапила, хоч і майже на тиждень пізніше запланованого. Тепер вони із Джеймі та друзями на повну котушку відриваються на курортах Пхукета.