Колядника — до суду

Колядника — до суду

Колишній голова Апеляційного адміністративного суду Львова Ігор Зварич, який «прославився» на всю країну звичкою «засівати» храм Феміди великими грошима, невдовзі постане перед судом. Адже досудове слідство у резонансній справі «колядника» (рік тому під час обшуку кабінету та оселі Зварича правоохоронці знайшли мільйон доларів та два мільйони гривень) Генпрокуратура вже завершила. Але передати справу до суду можна буде лише після того, як обвинувачуваний у корупції служитель Феміди ознайомиться з усіма матеріалами досудового слідства.

Ну зовсім непродажна земля!

Ну зовсім непродажна земля!

Для народних депутатів України це вже стало доброю новорічною традицією: щороку в останні дні грудня вони продовжують ще на один рік мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення. Так було і цьогоріч: Верховна Рада відсунула початок дії ринку землі до 2011 року. Нагадаємо, що експерти вкрай негативно оцінюють таку заборону. Головна причина: землю, яка без ринку не має своєї справжньої ціни, масово розкрадають чиновники завдяки різноманітним схемам, дозволеним чинним законодавством. Найпростіший: ріллю беруть в оренду, а потім місцева влада змінює цільове призначення наділів, земля стає вже не сільськогосподарською, а «під забудову». А такі ділянки можна сміливо продавати.

Бандері — 101

Бандері — 101

Для українських націоналістів Новий рік уже традиційно почнеться масовими акціями з нагоди дня народження провідника ОУН (р) Степана Бандери. Київська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» 1 січня з нагоди 101–річчя провідника проведе в столиці смолоскипну ходу під гаслом «Степан Бандера — наш герой». Усіх симпатиків ОУН–УПА закликають збиратися о 18.00 біля пам’ятника Тарасові Шевченку в однойменному парку, після чого колона з факелами рушить до майдану Незалежності.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики