Нам би Лозинського спіймати

Нам би Лозинського спіймати

Резонансна справа екс–БЮТівця Лозинського виявляється вже майже розслідувана слідчими Генпрокуратури, але справа за «малим» — арештом самого втікача та його поплічника. Принаймні днями в цьому переконував громадськість Генпрокурор Олександр Медведько. Керманич ГПУ не погоджується із заявами очільника МВС Юрія Луценка, який заявив, що одного з обвинувачених — екс–начальника Голованівського райвідділу міліції Михайла Ковальського, слідчі ГПУ відпустили лише тому, що «вся доказова база у справі тримається на його свідченнях». Адже на переконання Медведька, доказів для звинувачення Лозинського у слідства більш ніж достатньо.

Кримінальні рекорди

Кримінальні рекорди

Вражаюча статистика кри­міногенної ситуації у столиці спливла днями під час розширеного засідання колегії прокуратури Києва за участі керівників правоохоронних органів столиці. Що й казати, якщо кількість зареєстрованих злочинів у Києві, порівняно з минулим роком, зросла на 36,5%, що є найбільшим показником у державі. Як повідомили «УМ» у прес–службі столичної прокуратури, наприклад, тільки в одному Шевченківському районі столиці зареєстровано стільки ж злочинів, скільки у всій Тернопільській області!

Як Муся парламентарієм став

Як Муся парламентарієм став

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Про народного депутата від БЮТ Руслана Богдана, одного з фігурантів «справи педофілів», насправді відомо небагато. Та й жодного рядка з його біографії ви не знайдете ні на сайті Верховної Ради, ні на інтернет–ресурсі БЮТ чи партії «Реформи і порядок», членом якої є. Красномовністю з трибуни ВР він ніколи не вирізнявся, активною законотворчістю — теж, а перші коментарі нардепа з’явилися в пресі тільки після «педофільного» скандалу. Якби не останній, сидів би собі чоловік спокійно в теплому кріслі й горя не знав би...

Всі статті рубрики