Різдвяна халепа

30.12.2009
Різдвяна халепа

Чарлі Шин знову взявся за старе — побив дружину. Так оригінально актор «відсвяткував» із сім’єю католицьке Різдво.

Зірка комедійного серіалу «Два з половиною чоловіка» й раніше не раз розпускав руки — принаймні його попередня, друга дружина Деніз Річардс частенько скаржилася на це пресі. А в 1997 році, ще до шлюбу з Деніз, за побиття своєї тодішньої подружки Шин навіть був засуджений до виправних робіт.

Цього разу ситуація теж серйозна: 44–річний Чарлі погрожував своїй нинішній дружині Брук Мюллер зброєю, за що й опинився у поліцейському відділку.

Щоправда, за ґратами бузувір просидів недовго — невдовзі його відпустили під заставу у 8,5 тисячі доларів. Однак на цьому інцидент не вичерпаний — на початку року Карлос Ірвін Естевес (таким є ім’я Чарлі за паспортом) постане перед судом за звинуваченням у нападі другого ступеня.

Як повідомляє американська преса, скандал вибухнув на гірськолижному курорті Аспен у штаті Колорадо, куди на різдвяні та новорічні свята з’їхалося чимало знаменитостей. Сваритися з дружиною Чарлі почав іще за різдвяною вечерею. Наступного ранку вони продовжили з’ясовувати стосунки, і гарячий чоловік схопився за ножа. Перелякана жінка викликала поліцію. Згодом вона зізналася, що й сама була добряче «під градусом»).

Їхньому шлюбу немає ще й двох років — із 30–річною Брук Мюллер Шин одружився у травні 2008–го. Для неї це був перший шлюб, а Чарлі став на весільний рушничок утретє. Через дев’ять місяців після одруження Брук народила двох синів–близнюків.