Півмільйона за невідвертість

30.12.2009
Півмільйона за невідвертість

У такому «прикиді» Ріанну до шейха не пустять.

Якщо для «простих» людей новорічна ніч — привід розслабитися і відпочити, то для зірок шоу–бізнесу, як відомо, це самі «жнива». Барбадоська співачка Ріанна — не виняток: на Новий рік вона працюватиме, розважаючи не абикого, а самого шейха арабського емірату Абу–Дабі, який водночас є президентом усієї країни. Концерт Ріанни відбудеться у розкішному готелі «Емірат палас», де поп–діва й мешкатиме. А оскільки в Об’єднаних Арабських Еміратах зараз досить тепло (+25 градусів), то вдень іще й позасмагати зможе: в «Емірат паласу», який вважають одним із найдорожчих готелів світу, є власний величезний пляж.

Можливо, саме з огляду на такі умови Ріанна погодилася виступати за досить скромний, надто ж з огляду на величезні багатства арабських шейхів, новорічний гонорар. За концерт їй заплатять якихось півмільйона доларів. Скажімо, російські олігархи, запрошуючи світових зірок такого рівня, пропонують щонайменше мільйон–два.

Більше того, заради лідера ОАЕ сексапільна барбадоска змушена пожертвувати своїми звичними костюмами. Адже попри те, що в мусульманських гаремах жінки вдягаються дуже відверто, перед співачкою поставили умову: і вона, і балет повинні виступати у скромному закритому одязі на кшталт светрів і джинсів. Очевидно, шейхи зірку поважають і за гаремну одаліску не вважають. Та Ріанну це не надто втішає, адже костюми є невід’ємним елементом її шоу, і виступати в буденному одязі вона не звикла.