«Оскароносний» не–хепі–енд

29.12.2009
«Оскароносний» не–хепі–енд

Сарандон тепер сама.

Чергова голлівудська казка розбилася об рифи жорстокої дійсності. 63–річна актриса Сьюзан Сарандон розійшлася з чоловіком, на 12 років молодшим за неї колегою Тімом Роббінсом.

Пара «оскароносців» прожила разом більше двадцяти років — Сьюзен із Тімом познайомилися на зйомках фільму «Дархемські бики» у 1987–му й відтоді не розлучалися. Разом вони виховували трьох дітей: дочку Сьюзен від першого шлюбу з Крісом Сарандоном та двох спільних синів, 1989 й 1992 р. н.

Офіційно одружені не були. Так само як іще одна голлівудська пара–«довгожитель», Голді Хоун та Курт Рассел, Сьюзен із Тімом вважали, що штамп у паспорті тільки псує стосунки. «Нам не треба щось доводити одне одному — це просто кохання, якому не потрібні жодні докази», — наголосила якось Сарандон, пояснюючи, чому не хоче знову виходити заміж.

Як з’ясувалося, пара розійшлася ще влітку. На диво, преса дізналася про це тільки 23 грудня, коли речниця Сьюзен Тіл Кеннеді офіційно оголосила про розрив. Про причини розставання не повідомляється.