Подвійне щастя Бейонс

29.12.2009
Подвійне щастя Бейонс

Бейонс Ноулз–Картер.

Коли чоловік просить жінку вийти за нього заміж, то зазвичай наполягає або принаймні потайки мріє про те, щоб вона взяла його прізвище. Але в нинішньому емансипованому суспільстві представниці прекрасної статі далеко не завжди готові миритися з таким пережитком патріархату. Виходом із ситуації може стати подвійне прізвище. Саме до такого компромісу дійшли зірка ритм–н–блюзу Бейонс Ноулз та її чоловік, репер Джей Зі. Причому, щоб нікому не було образливо, подвійне прізвище взяли обоє. Відтепер вони офіційно Бейонс Ноулз–Картер та Шон Корі Ноулз–Картер. Як повідомляє американська преса, таким чином пара, окрім того, що іще тісніше пов’язує себе подружніми путами, зберігає рід Ноулзів. Адже у батьків Бейонс немає синів, і вони боялися, що на дочках їхнє прізвище кане в Лету.

До слова, днями батьки найуспішнішої зірки R&B подали на розлучення після 29 років шлюбу. Ініціатором розриву стала мати Бейонс, Тіна Ноулз. Заяву вона подала через місяць після того, як мешканка Лос–Анджелеса Александра Райт подала позов про визнання батьківства, заявляючи, що носить під серцем дитину від Метью Ноулза. Який є не лише татом, а й менеджером Бейонс.

28–річна співачка, звісно, переживає, але запевняє, що прийме будь–яке рішення батьків. І не натішиться, що самій їй так пощастило — вони із Джей Зі разом уже майже сім років, хоча одружилися тільки навесні минулого року і вважаються однією з найміцніших та най­впливовіших пар шоу–бізнесу.